Kokoonpanot

TIMO JOHANNES (Spotify, Instagram, Facebook)
Timo Johannes on oululainen laulaja/lauluntekijä. TJ:n kappaleet ovat täynnä tunnetta ja kauneutta, ja niissä yhdistyvät perinteiset instrumentit ja modernit sävyt. Hänen esiintymisensä tarjoavat intiimejä hetkiä, joissa yleisö voi uppoutua musiikin maailmaan ja nauttia aitojen tunteiden välittymisestä. Timo Johannes on täydellinen valinta kaikkiin tilaisuuksiin, joissa kuulijoille halutaan tarjota jotain erityistä ja mieleenpainuvaa. Ota yhteyttä ja varaa Timo Johannes esiintymään juhlaasi tai tapahtumaasi!
Debyyttisingle Elossa julkaistiin 11.10.2019.

Timo Johannes Duo
Timo Johannes – laulu, akustinen kitara
Petri Kuusela – sähkökitara, akustinen kitara, taustalaulu

DUO DELUXE (Facebook)
Akustisesti esitetty lauluvoittoinen musiikki on ollut  lähellä sydämiämme ja keikoillamme keskitytäänkin heleän akustisen kitaroinnin lisäksi vahvasti huikaisevaan stemmalaulantaan. Toiveita saa tietysti esittää ja ne pyritään myöskin hiomaan ainutlaatuisiksi. Valmista repertuaaria löytyy aina vanhoista klassikoista uusimpiin listahitteihin ja soitantamme taipuu loistavasti hämyisestä taustamusajazzista tanssijalkain raivokkaaseen rytmitykseen. Ihmiset ovat viihtyneet seurassamme niin häissä, juhlaillallisilla kuin Oulun kaupungin kutsuvierastilaisuuksissakin. Kaikkein suurimpia hittejä keikoillamme ovat olleet muun muassa Duran Duran (Jenni Vartiainen), Hey brother (Avicii), Asfaltin pinta (Egotrippi), Kylmästä lämpimään (Jukka Poika), Umbrella (Rihanna) sekä tyypillisesti encorena kuultava Smooth criminal (Michael Jackson).

Markus Pätsi – laulu, akustinen kitara
Timo Kurkela – laulu, akustinen kitara

SIRKUS PÄTSI (Facebook)
Sirkus Pätsi, tuo Oulun ihme, coverbändien yötaivaan kirkkain johtotähti. Joku on jopa kehunut Oulun komeimmaksi bilebändiksi. Sanoisin kehuja liioitelluiksi, elleivät ne olisi totta. Vuonna 2011 yhden hääkeikan ajaksi kasattu yhtye, joka kyseisen yhden illan suosion ja sukseen jälkeen kasvoi ilmiöksi saaden bändiläiset toisiin aatoksiin keikan ainutkertaisuuden suhteen. Toisin sanoen, yhdessä soittaminen oli vain niin mukavaa, ettemme saattaneet lopettaa. Vuonna 2012 keikkoja olikin jo huomattavasti enemmän ja suosio sen kuin vain kasvaa vuosi vuodelta. Mikäli tarvitset bändiä joko häihin tai mihin vain bileisiin, voit lopettaa epätoivoisen hakukoneen pläräämisen, tässä sinulle juuri oikea valinta!

Sirkus Pätsi
Markus Pätsi – laulu, basso
Samuel Halonen – rummut, taustalaulu
Heikki Sitomaniemi – koskettimet, viulu
Timo Kurkela – sähkökitara, taustalaulu

%d bloggaajaa tykkää tästä: